Blogg

Ja det blir som sagt var inget med inlines åkning på väldigt, väldigt länge det är en sak som är säker! Funderar dock på att istället skaffa mig telemarkskidor till vintern istället, inte fullt så riskfyllt ;)

Men det finns de som har det värre och dessutom pga andras jäkla girighet och maktlystnad eller vad i helsike det egentligen är frågan om.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2110483/forskare-morkade-bieffekter-om-vaccin-utreds

  

Jag tänker då på fallen med narkolepsi som tydligen är en bieffekt av svininfluense vaccinet. Det har nu visat sig att finska forskare i flera månaders tid vart medvetna om detta samband men avstått att varna för det då de inte velat försumma chansen att få publicera det i en vetenskaplig tidskrift som första tidning.

Det är tydligen viktigt att rönen i de tidningarna inte vart aktuella tidigare. Tydligen så viktigt att det går före mer viktiga saker såsom tex att värna om folks hälsa och inte utsätta dem för risker.

 

Ok detta handlar inte om något livshotande eller smittsamt men i alla fall, det är ju helt sjukt att en läkare inte går vidare med något dylikt. Och dessutom försvarar sig med att det inte är hans sak att fylla i blanketter!!

 

Jisses, det är ju inte utan att man undrar mer över vad som försiggår bakom kulisserna i läkar och läkemedels världen. Ger mig den på att det är en ganska så smutsig byk just för att det ligger så mycket pengar och prestige i potten och det är något jag tycker är så fel. Läkemedel och forskning har med världshälsan att göra och borde inte generera såna enorma summor som det gör.

  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt