Blogg

Dubbelvurpa med rollerblades


skrivet den 23 aug av Bosse, klockan:16:50

Jaha, nu blir det inte annat att göra än att sitta inne och tycka synd om sig själv L
Vurpade med mina rollerblades så illa att det blev till att gipsa ena armen, är inte första gången det händer heller för den delen.

 

För några år sen åkte jag inlines efter en av hundarna på en gammal banvall och vurpade omkull. Den gången gick det än värre för då var det ena benet som blev gipsat (kanske skulle ge f*n i inlines ett tag).

 

Regeringen vart väl inte helt glad över det hela, blir ju lite merjobb för henne nu men samtidigt kunde det vart värre. Vi ska gifta oss om två månader och till dess har jag iaf blivit av med gipset. Hade ju vart så lagom kul att gå uppför altargången med en gipsad arm.

 

Vi beslöt oss ganska tidigt för att ha ett väldigt litet bröllop, vi ska åka iväg bara vi två och sen ha en ”informell fest” för familj och vänner när vi kommit hem igen. Inte pretentiöst för fem öre utan bara lugnt och fint.
Annars känns det som att alla idag ska ha värsta Hollywoodbröllopen och tydligen är det en trend.
http://www.expressen.se/sex/1.2106693/augusti-poppis-brollopsmanad

 

Själv tycker jag väl lite somså att man då missar poängen med det hela, det handlar ju inte om att egofixerat stå i centrum och unna sig en massa extravagans, det handlar om att man ”officiellt” ger ett löfte till någon man älskar. Men det är väl så idag, precis allt ska handla om individen och inget annat.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt