Blogg

Något litet elände har stulit mina skidhandskar, de är verkligen helt väck. Blir lite irriterad vad tusan ska någon annan med mina skidhandskar till?
Det är väl förmodligen bara för att jävlas med mig.

 

Men över till något allvarligare, vad är det för fel på dagens samhälle

http://www.expressen.se/Nyheter/1.2100810/sa-farliga-ar-lekarna-i-den-nya-harda-skolan

 

Alltså helt seriöst, det är skrämmande att läsa sånt här.
Det känns ibland som att dagens ungdom till merparten består av psykopater, men jag tror ärligt talat inte alls att det beror på ungdomarna utan snarare deras föräldrar och deras uppenbara brist gällande att styra och uppfostra sina barn.
Det är alldeles för många föräldrar av idag som inte har någon tid över alls till sina barn, de är egofixerade och ska leva som eviga 25 åringar trots sitt föräldraansvar och då är det ju banne mig inte konstigt att barnen spårar ur.
Har de aldrig fått lära sig grundläggande värderingar, saknar allt vad respekt för medmänniskor heter och heller aldrig råkar ut för några konsekvenser av sitt handlande, hur tusan ska de då kunna utvecklas till ok människor.

Sen har föräldrarna dessutom mage att skylla på skolan etc, det är väl för tusan inte skolans uppgift att uppfostra barnen, det är föräldrarnas ansvar och det är dags att de tar det på allvar.

Som hundägare har man något som kallas för strikt ägaransvar vilket innebär att man är ansvarig för vad hunden gör oavsett hur det gått till. Det borde även föräldrar ha för minderåriga barn och orkar man inte ta ansvar för sina telingar borde man för allas skul låta bli att skaffa några..

 

Men nu så ska jag ge mig ut på en tur med rollerblades istället så ciao.


Just nu värderat 5.0 av 2 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt