Blogg

Att fastnat i en hiss är inget kul! Jag vet!!


skrivet den 24 nov av Blogger, klockan:08:48

Visst är det bra att det finns hiss men inte när man fastnar i hissen och får sitta där i 7 timmar med 5 kassar fullt med mat och en hund som finns i lägenheten som inte varit ute på flera timmar och dessutom är endast 6 månader gammal!!!

Jag var stressad efter jobbet och sprang in på Maxi för att jag skulle handla rubbet, tomt i kylen, frysen. Fanns endast en kaviar tub hemma. Pustade ut när jag äntligen var hemma för att kunna gå ut med min underbara gosiga valp "australien shepherd", Shaggy:) In i den underbara hiss som finns där för att jag ska slippa gå upp med alla mina kassar till 7 våningen. Trycker med glädje på knapp nummer 7 och åker uppåt.. vaaa... det blev mörkt i hissen, hissen stannar.. Satan!! Ringde på nöd som en galning och fick något av panikkänslor inom  mig. Tänkte lugn och fin..det löser sig..

Där satt jag och väntade i mörkret i 7 timmar!!! I en hiss som är både trång och ofräsch! Hunden, maten!!!!

Behöver kanske inte säga hur det såg ut hemma när jag väl kom ut från den förbenade hissen!?? Och dessutom var alla kuddar i sängen sönderbitna och mina snygga skor jag köpte inför personalfesten nästa helg. INGEN KUL DAG.. vet inte om jag vill åka hiss mer, går hellre 7 trappor..

 


Just nu värderat 1.5 av 482 människor

  • Currently 1,499991/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt