Blogg

Aldrig mer utan skidhandskar!!!


skrivet den 09 aug av Bosse, klockan:08:49

Har vart ute och spårat med Gussan, och glömt mina skidhandskar.
Hon drar ju på nåt så förbannat så jag är tvungen att använda en tjärad lina vilket är mindre kul utan handskar, fick jag om inte annat erfara..
Men men, det var första och sista gången jag inte hade handskar på mig kan jag lova (ett par gånger till så hade jag förmodligen inte haft några händer kvar ;))))
Tråkigt förresten att media nu än en gång är full av en massa rapparkalja angående hund och olika raser, KD vill tydligen till och med göra det till en valfråga. Alltså seriöst tycker de inte att det finns NÅGOT viktigare saker att ägna sin tid åt?

 

Men till något helt annat, nu så fördyras resekostnader till USA ännu mer
http://www.expressen.se/ekonomi/1.2089732/ny-avgift-for-usa-resenarer

 

Alltså visst, det handlar bara om en hundralapp men i alla fall, det är inte ok att höja de redan dyra resekostnaderna än mer. Själv är jag ju ”over there” flertalet gånger per år och då blir det ju faktiskt ganska många hundralappar i slutändan. I förlängningen är ju risken att folk åker till andra destinationer istället, fast det är kanske det USA vill???
Tråkigt är det iaf.

 

Någon som vet var man kan köpa nya inlines förresten, brukar åka inlines efter hundarna men de har blivit så slitna nu att jag seriöst behöver skaffa mig ett par nya. Hittar dock inget jag känner är bra och jag har ingen lust att betala flera tusen för dem heller för den delen. Så hojta gärna till med tips.


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt